Blogi postaus

Leivontapäivä

Viikko alkoi, että olin väsynyt. Nukuin aamupäivät ja odotin iltaa jotta pääsen taas nukkumaan. Tänään lapsiperheiden kotipalvelun työntekijän kanssa aamulla tehtiin pihatöitä. Hänen lähdettyä aloin leipomaan, sillä huomenna olen taas menossa paikalliselle kirpputorille myymään leivonnaisia. Leipominen on terapiaa minulle ja se että huomenna pääsen itse ”ihmisten ilmoille” pois kotoa tekemään omaa juttuani. Lisäksi olen luvannut muutaman kakun leipoa isänpäiväksi ja rakkaalle miehelle myös. Tämä tulee ”kostautumaan” minulle väsymyksenä muutaman päivän mutta on se kaiken sen arvoista. Maanantaina lähden Mikkeliin vanhempieni luokse, sielläkin on uusi ajanjakso alkamassa mikä sopeutumista kiittelee. Mutta ei siitä sen enempää, muuta kuin kova huoli on myös Mikkelissä olevasta perheestäni. Otan mukaani vain koiran, eli saadaan perheenä vähän välimatkaa välillä toisiimme. Joka tekee todella hyvää. Sain alku viikosta lääkärinlausunnon nykyhetken tilanteesta. Luin sitä ja jotenkin vaan eteen pamahtaa tekstit ”ennallaan, toistaiseksi, ei kykene”. Vaikka tiesin mitä siellä lukee, on se kuitenkin kuin puukolla lävistettäisiin ja on tajuttava ettei minusta enää palkkatyöhön ole. Tässä on vähän sulattelemista, mutta eiköhän se tästä. Kiitos kaikille jotka olette alkaneet seuraamaan blogiani ☺️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Comments

Marjaleena
05/11/2020 at 17:47

❤️Marian Lindström
05/11/2020 at 18:45

Ihanaa että löysit jotain millä saat purettua omia ajatuksiasi muuhun kun siihen että työ jota niin rakastit ja jossa viihdyit on ohi.Arvostan suuresti sisuasi vaikka kuinka väsyttää huomioit myös perheesi.Leipomalla aika kuluu ja tuntuu varmaan kivalta työnohessa jutella ihmisten kanssa.Minä en voi tulla herkkujasi ostamaan ja nykypostin käsittelyä ne lähettäenkään ei kestäisi ellei ole betonista.Tsemppaan ja seuraan sinun kirjoituksia ja toivon iloisia pian alkavia Joululeipomuksia❤Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Esittely

03/11/2020

”Työpäivä”

06/11/2020