Blogi postaus

”Työpäivä”

Tätä päivää odotan aina viikosta eniten, nimittäin sitä että pääsen leivonnaisia myymään paikalliselle kirpputori ferialle. Aamulla heräsin klo 3.30 vaivaamaan pulla -ja sämpylätaikinaa. Klo 9 tuli taksi hakemaan ja pääsin pöydän laittamaan myyntikuntoon. Klo 10 alkaa asiakkaita tulemaan. Tulee uusia sekä vanhoja asiakkaita. On ihanaa kun vanhat asiakkaat palaa ostamaan uudelleen, se on palkitsevaa. Pöytä alkoi hyvin tyhjenemään ja pian joutui jo joistakin tuotteista myymään ”ei oota”. Klo 15.30 on kaikki myyty ja mies tulee hakemaan minut kotia. Hän myös valmisti meille päivällisen, kiitos rakas siitä! Aloin sen jälkeen tekemään voileipäkakku, jonka oli tilannut isänpäiväksi. Pitkästä aikaa tein ja piti hetken aivojen kanssa muistella mitä siihen tulee. Kakku valmistui ja ystävä oli tyytyväinen. Jottei kaikki olisi aina ruusuilla tanssimista, päätti meidän tiskikone sanoa yhteistyö sopimuksen irti. Juuri aina silloin kun sitä eniten tarvitsee. Huomenna lähdettävä uuden ostoon. Huomenna teen täytekakun isänpäiväksi ja saamme herkutella. Harvoin kun tulee enää itselle leivottua mitään. Nyt otan lepoa ja katson vain elämää. Tälläkin hetkellä aivoväsymys puskee läpi. Huomenna varmaan taas nukutaan enempi tai vähempi.

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leivontapäivä

05/11/2020

Vanhempien luokse

09/11/2020