Blogi postaus

Vanhempien luokse

Kohta tulee veli Mikkelistä hakemaan mua ja koiraa Mikkeliin muutamaksi päiväksi. Tällä kertaa isä ei ole kotona, koska on palvelutalossa. Isällä on muistisairaus ja Parkinsonin oireita. Silloin kun isä on kotona ja olen 4 päivää heillä, olen todella väsynyt sen jälkeen. Mutta se hoivavietti vaan puskee aina läpi, sillä ammatiltani olen lähihoitaja.

Nyt sitten vietän äidin ja veljen kanssa laatuaikaa muutaman päivän ja käyn myös isää katsomassa. Soitin eilen isälle kun hän oli vielä sairaalassa, oli mukava kun isä puhui ja tunnisti minut ja huomasi, että on iloinen kuullessaan minun tulevan muutaman päivän päästä käymään. Lupasin toiselle veljelleni joka asuu Helsingissä soittaa videopuhelun isän kanssa.

Tulen keskiviikkona kotia ja alkaa leivonta sillä menen taas perjantaina Kirpputori Ferialle myymään leivonnaisia. Tulee rankka viikko ja varmasti myös toipuminen vie taas useamman päivän. Mutta onneksi en ole viikonlopuksi luvannut mitään jotta saan levätä.

Mies ja poika saa viettää muutaman päivän kahdestaan aikaa ja saadaan olla hieman erossa toisistamme, tekee hyvää! Kirjoitan Mikkelin reissun jälkeen tuntemuksia.

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Työpäivä”

06/11/2020

Ajatuksia

10/11/2020