Blogi postaus

Arki ja etäkoulu

Tänään tuli tieto, että huomisesta alkaen pojan koulu siirtyy etäopetukseen 4-6 luokkalaisten osalta. Eli meillä alkaa etäkoulu. Kauhulla ja odotan miten jaksan taas tämän. Viime kevät oli todella rankka. Oltiin pojan kanssa suurimman osan aikaa kahdestaan kotona ja hermot oli todella tiukalla. Tuli huudettua, itkettyä ja raivareita. Nyt vielä joulu tulossa, ja joka viikkoa olisi leivontaa tiedossa.

Tämä kaikki yhdistettynä. Etäkoulu, leipominen sekä se normiarki. Saat kuulla monta kertaa päivässä ”mitä voin tehdä”. Eikä tilannetta helpota sekään, että mies aloitti tämän kuun alussa taas 100% työajan. Hän kyllä jo heti otti kopin huomisesta kun menee vasta iltaan, että herää pojan kanssa aloittamaan etäkoulupäivää.

Eli syy siihen miksi etäkouluun jouduttiin on paheneva korona tilanne täällä Pieksämäellä. Moni paikka meni kiinni, kuntosalit, uimahalli, nuorisotila, kirjasto jne. Yritän olla miettimättä vallitsevaa tilannetta liikaa, ettei ala se ahdistamaan liikaa. Käyn kaupassa maski kasvoilla ja yritetään välttää kaikkea turhaa asiointia.

Lähiaikoina tulee varmasti tänne paljon tunnepurkaus tekstejä.

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastauksia

03/12/2020

Kiirettä

19/12/2020