Blogi postaus

Kiirettä

Joulu on pian, enää 5 yötä. Viimeiset päivät ennen joulua on kiireistä aikaa. Olen tekemässä aika monelle perheelle jouluksi herkkuja ja ruokia. Mutta tänäänkin kerkesin päiväunet ottamaan ja yön nukun aina hyvin, että jaksaa ☺️ Meillä menee joulun ruuat niin kuin suutarin lapsella ei ole kenkiä, meidän ruuat tekee Saarioinen 🙈 no olen luvannut perheen miesten päättämän kuivakakun tehdä ja he valitsivat Geisha suklaakakun sekä vielä pojan kanssa leivotaan piparit. Miehelle annoin kinkun paiston ja pojalle sekä miehelle siivouksen. Poika kysyikin isältään ”osataanko me siivota?” 😂 en ota stressiä meidän kodin siisteydestä kun keskenään ollaan perheen kanssa vain.

Pojasta huomaa jo jännityksen mitä saa lahjaksi. Tänä vuonna saakin sellaisia mitä toivoi ja tuurilla voitinkin osto-oikeuden erääseen harvinaiseen pelivehkeeseen. Kaikki lahjat Veikolle, kummilapsille sekä muutamalle ihmiselle jotka ovat tärkeitä elämässäni ja yrittäjä joka tehnyt minun kanssa yhteistyötä 😉

meillä vielä muutama arkiaamu etäkoulua jäljellä, luojan kiitos! Tää kotikoulu on mennyt aika hyvin, paljon vain joutuu ohjaamaan ja neuvomaan. Samalla kun leivon aamulla poika tekee tehtäviä. Jospa ensi vuonna taas pääsevät kouluun ja minä huilaan koko tammikuun!

On myös vaikeita asioita. Joulu joka piti viettää perheen kanssa Mikkelissä äidin, veljen sekä isä olisi otettu palvelutalosta jouluksi kotia. Olisin halunnut viettää rakkaiden kanssa vielä yhden joulun. Toivotaan, että ensi vuonna isä on vielä siinä kunnossa että voisi tulla jouluksi kotia. Äidille joulu on raskas, ensimmäinen joulu isän kanssa eriosoitteessa 42 vuoteen! Voin vaan kuulla sen tuskan mikä äidillä on. Ja kun Koronan takia voi usein mennä isää katsomaan.

Katsotaan joulun jälkeen miten tää akka jaksaa 😂

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arki ja etäkoulu

08/12/2020

Joulunaika

24/12/2020