Blogi postaus

Joulunaika

Tänään jouluaattona meidän piti olla Mikkelissä viettämässä perhejoulua. Olisimme ottaneet isän kotia viettämään joulua. Mutta nyt vallitsevan korona tilanteen takia vietämme sitä miehen, pojan ja koiran kanssa kotona.

Koko viikko ja viime viikonloppu kului minulla aika pitkälti keittiössä, tehden joululaatikoita ja leivonnaisia. Eilen olin ennakkotilauksia luovuttamassa muutaman tunnin kirpputori Ferialla. Ja vielä muutama tilaus lähti illalla. Nukuin viime yönä todella hyvin ja heräsin virkeänä aattoaamun klo 7.15. Muut olivatkin jo hereillä, ja söimme yhdessä aamupalan. Käytiin miehen kanssa haudalla viemässä kynttilä kaikkien rakkaiden muistolle. Kotona odotti malttamattomana poika, jospa pian pääsisi lahjoja avaamaan. Keittelin lounaaksi meille riisipuuroa ja myöhemmin joulukahvit keitellään. Sekä saunotaan tänään ja syödään illalla jouluateria. Ihanaa kiireetöntä aikaa vietellään tänään.

Huomenna ja tapaninpäivänä mies on iltavuorossa ja ollaan pojan kanssa kahdestaan. Herkutellaan ja poika saa kaveri kanssa olla

Kaiken kiireen jälkeen huomaa että aivot ovat väsyneet. Ei meinaa ajatus juosta. Ja tätä kestää useamman päivän, ennen kuin palautuu. Mutta nyt otan rauhallisesti.

Hyvää joulua kaikille! ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kiirettä

19/12/2020

Välipäivät

28/12/2020