Blogi postaus

Välipäivät

Joulu oli ja meni, joulun alusviikko oli kiireistä. Mutta selvisin siitä. Nyt olen nukkunut, levännyt paljon. Mutta jotenkin vaan syyhyttää päästä leipomaan taas pian, uudeksi vuodeksi onkin muutama tilaus.

Täytyy myöntää, että joulun jälkeen olen ollut väsynyt. Vaikka sitä en itselle osaa myöntää. Kiukut, raivot pienestäkin asiasta kumpuaa nopeasti. Tästä saa tietenkin kuulla perhe, valitettavasti. Onneksi mies ollut pari päivää taas vapaalla on helpottanut minua, että olen saanut nukkua klo 10 jopa 11 saakka. Ja poika sekä mies käytti tänään koiran pidemmällä lenkillä, ettei minun tarvitse.

Käytiin tänään prismasta hakemassa tilaamani ruuat taas viikoksi prisman noutoautomaatista. Päätimme käyttää tätä palvelua nyt säännöllisesti. Mun ei tarvii pyöriä prismassa tuskihiki päällä muistaen kaikki ostokset. Vaan nyt saan tehdä sen rauhassa kotoa käsin ja miettiä mitä tilataan. Prismalta samalla mies ja poika teki pienet rakettiostokset, samalla minä tein aleostoksia. Mukaan tarttui pääsiäiseksi kinkku, torttutaikina ja suklaata! Sattui sopivasti nämä olemaan lähellä raketteja 😂 uudeksi vuodeksi hommattiin kaikki nämä perinteiset ruuat ja myös herkkuja. Uusi vuosi vietellään kiltisti kotona. Mies on aattona aamuvuorossa ja menee uuden vuoden päivänä aamuvuoroon. Eli aattona saadaan syödä ja juhlia maltillisesti koko perhe. Aina näin uuden vuoden alla tulee mieleen meidän perheen edesmennyt koira Rex, joka pelkäsi kovasti raketteja. Uusi vuosi on monelle eläimelle kamalaa aikaa. Itse syyllistymme valitettavasti tähän kun ostimme raketteja. Meidän Roope ei onneksi pelkää. Voimia kaikille eläinten omistajille keiden eläimet pelkää uutena vuotena ❤️

Tänään soitti myös käsikirjoittaja ja juteltiin tulevista kuvauksista. Sekin on jo lähellä! Kyseessä siis aito median tekemä tankkaustarinat. Menen Varkauden ABC:lle kuvauksiin. Huh, vähän jo jännittää, mutta ehkä mä selviän. Oonhan näin sosiaalinen, niin kuin käsikirjoittaja sanoi 😂 eihän tää mun eka kerta televisiossa ole, olenhan ollut titi-Nallessa mukana ja jopa laulanut siellä 😂

Vielä yksi paras uutinen tälle päivää. Kelasta soitettiin, että minulle on myönnetty 25 x toimintaterapiaa kotia ja 25 x fysioterapiaa. Tänään soittelin terapeuteille, jotka olen valinnut ottavatko he uusia asiakkaita. Ja kyllä, ottivat minut! Olen siitäkin onnellinen että sain juuri heidät. Uusi vuosi alkaa siis kuntoutuksella. Ensimmäinen fysioterapia onkin jo 8.1. Se mielenterveyden yksikköön 4.1 aika vaihtui vallitsevan koronatilanteen takia puhelinajaksi.

Ehkä voisi sanoa tämän päivän olleen todella hyvä. Asiat järjestyy ja perhe kotona ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Joulunaika

24/12/2020