Blogi postaus

Ihana päivä

Mulla oli eilen ihana päivä. Aluksi menin kosmetologille, sain aivan ihanan kasvohoidon. Sieltä sitten menin itsekseni kahville. Jonka jälkeen mulla oli eka fysioterapia. Katottiin jo mulle hieman saliohjelmaa, ja kartoitettiin mihin tarviin kuntoutusta. Otin samalla jäsenyyden samaiseen paikkaan jossa fyssari ottaa mua vastaan. Saan käydä vapaasti kuntosalilla tai ryhmäliikunnoissa. Jotenkin oon niin tarmoa täynnä ja innoissani taas aloittaa kuntosalilla käynti. Joskus tuli aktiivisesti käytyä ja tykkäsin paljon. Fyssari sanoikin että minusta huomaa kuntosali taustan kun osaan liikkeet tehdä laitteilla oikein. Fyssarin jälkeen meninkin sitten vielä yhteen liikkeeseen, nimittäin tatuointiliikkeeen. Siellä käsivarteen otin sydänkäyrän, kuvastamaan sitä että sain elämässä toisen mahdollisuuden, silloin kun infarktin sain.

Tämä aamu alkoi sitten hermoja raastaen pojan töppäilyjen takia. Kuhan niistä oli kierrokset hävinneet aloimme tekemään yhdessä täytekakkua kun pojan nimipäivä on tänään. Oli ihanaa tehdä yhdessä ja nähdä miten poika nautti tekemisestä. Juotiin sitten iltapäivällä hyvät kakkukahvit.

Tänään on saanut taloa lämmittää kun kova pakkanen. Pulkalla vedän puukopan liiteriltä rappusten luokse ja sieltä kannan ne sisälle. Tää onkin sitten aina rankin ja haastavin osuus, tasapaino meinaa aina pettää. Kiroillen ja sisulla vaan ja talo lämpiää jo.

Lopuksi tälle iltaa sain tietää mieheni ostaneen minulle yleiskoneen! Sitä olenkin pitkään toivonut, helpottaa huomattavasti mun leipomista ja ei käy leipominen mun nivelrikkosiin sormiin ☺️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Comments

19/05/2021 at 12:18

Tuli kyllä hyvä mieli lukiessa tätä. Miten on kuntoutumisesi edennyt? Tuo kuulostaa hyvältä, että fysioterapia ja kuntosali samassa osoitteessa. Voi kuntoutumista luultavasti paremmin seurata vaikka tekisit omatoimisesti harjoittelua. Kasvohoitoon kyllä täytyisi itse mennä myös pitkästä aikaa. Täytyykin täällä Kotkassa käydä kysymässä lähimmältä yritykseltä vapaata aikaa. Hyvää kesän odotusta!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvauspäivä

15/01/2021