Blogi postaus

Päivä jota odotan

Viikonloppu meni leväten ja perheen kanssa aikaa viettäen. Käytiin pulkkamäessä, syömässä ulkona. Leivoin perheelle pullaa sekä yhden tilaus voileipäkakun. Maanantaina alkoi taas arki, pojan laitto kouluun ja sen jälkeen nukuin aina sinne asti kunnes joku tuli kotia. Eilen meillä kävi pojan asioissa Perhetyöntekijä, saatiin esiteinin ja kouluongelmissa neuvoja. Tein kahville ihanaa puolukka-vadelma vaniljarahkapiirakkaa. Ekaa kertaa sain sitä myös ite maistaa ja olihan se hyvää. Tänään käytiin prismalta hakemassa kauppakassi tilaus. Ollaan alettu kerran viikko tilamaan netin kautta prismasta ostokset. Ei tarvii lähteä hiki hatussa kiertämään hyllyjä kauppalapun kanssa. Nyt voin viikon aikana aina muokata tilausta aina kun mieleen juolahtaa joku puutos. Eikä tarvii joka päivä hyppiä kauppaan kun jotain unohtuu.

Tällä viikolla meen taas kuukauden tauon jälkeen kirpputori ferialle myymään leivonnaisia perjantaina. Oon aivan into piukeena jo asiasta. Ootan jo kovasti, että nään ne tutut vakioasiakkaat ja mä pääsen kotoa pois! Oon tehnyt jo listaa mitä ja milloin leivon. Tänään jo aloitin tekemällä paholaisen hilloa. Poika ei tykkää kun teen sitä kun chili haisee 😂 Ihanasti on jo ihmiset ennakkoon tilanneet tuotteita. Mies jo mua komensi etten väsytä itteeni liikaa. Joo, en väsytä. Olen tehnyt sellaiset suunnitelmat etten joudu viettämään koko päivää keittiössä. Vaan jää aikaa myös levolle.

Torstaina onkin sit ihopolille aika, fysioterapia ja fysioterapiasta suoraan parturiin. Sillon joutuu leipomaan illasta enempi. Eilen tuli postissa mulle merinovillasta tehty käden lämmittäjä. Mun halvaantunut vasen käsi aina kylmenee monesti päivän aikana. Nyt pysyy lämpimänä. Tätäkään en ite hoksannut miksi aina vasen käsi kylmenee, ennen kun mies sanoi että halvaantunut puoli aina kylmää. Tiesinhän minä sen mutta en vaan tajunnut sitä omalle kohdalle tai no en hyväksynyt sitä kai?

Mä otin itelleni salikortin, en tiiä kerroinko mä siitä jo? 🤔 jokatapauksessa, meinasin n. 2 kertaa viikossa alkaa käymään. Kerran viikossa on fysioterapia. Toimintaterapia alkaa vasta maaliskuussa. Täytyy rytmittää sitten viikko aika tarkkaan ettei ylikuormitusta tule. Mä kun tuppaan kaikki asiat aina lyttäämään yhteen syssyyn ja sit oonkin aivan puhki.

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvauspäivä

15/01/2021

Viikonloppu

23/01/2021