Blogi postaus

Viikonloppu

Eilen pääsin pitkästä aikaa ferialla myymään leivonnaisia, mutta ehkä se oleellinen osa oli että näin ihmisiä ja tutut ihanat asiakkaat tuli ostoksille ja juttelemaan. Aloitin aamun klo 4 aikaan. Laitoin yleiskoneeseen pullataikinan vaivautumaan kun samalla sitten pyöräytin sämpylätaikinan. Klo 9 tuli taas taksi hakemaan minut ja leivonnaiset. Tätä olin kaivannut elämääni, jotain muuta kuin kotona oloa. Nyt pidän viikon paussia ja sitten helmikuussa taas aloitan käymään kerran viikossa perjantaisin ☺️ muutamia kakku tilauksia tullut tuleville viikoille, rauhallisesti aion ottaa etten väsy liikaa.

Viime yönä nukuin todella hyvin, heräsin vasta tänään aamulla klo 11 kun rakas mieheni tuli herättelee ❤️ mies lähti iltavuoroon, poika lähti kaverin kanssa luistelee. En jaksa tänään keittiössä olla, joten pizzatilaus vetämään. Tämähän sopi todella hyvin pojallekin. Loput pizzoista sitten nautitaan illalla kun katsotaan telkkarista putous-ohjelmaa. Ja herkutellaan karkkipäivän karkeilla. Ennen sitä mä kulutan sohvaa ja katon kotikatu TV-sarjaa. Leppoisasti tänään siis.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä itsekseen salille, pääsen sinne miehen kyydillä samalla kun hän menee iltavuoroon ja tuun sitten taksilla pois. Tämäkin on asia josta saan hyvää oloa ja pääsen hetkeksi itsekseni jonnekin. Ajattelin alkaa 2-3 kertaa viikossa käymään salilla. Yksi niistä kerroista on aina fyssarin kanssa. Saan aina uusia vinkkejä häneltä. Ryhmäliikunta tunnit kiinnostaisi myös, mutta sinne ei vielä rohkeus riitä. Ellen saa sinne kaveria mukaan.

Kaikista eniten nyt rassaa mieltä kun miehellä on 4 iltavuoroo peräkkäin ja mun pitää pyörittää kotia ja ADHD:n kanssa elellä. Varsinkin ne päivät jos pojalla ei ole kaveri tulee haastaviksi. Saa nähdä miten mun hermot kestää nää illat, vielä kun tää poika on esiteini vaiheessa ja saa ”väätää kättä” sen kanssa kokoajan. Näistä päivistä kun selviän lähden mieheni kanssa hänen vapaapäivänä ulos lounaalle. Meinattiin tavaksi ottaa, että käydään kahdestaan muutaman kerran kuukaudessa lounaalla. Pitää hoitaa myös parisuhdetta, mulla on niin rakas mies vaikka aina erimielisyyksiä tulee. Ja varsinkin kun mun muisti aina temppuilee ja syntyy väärinkäsityksiä.

Lupauduin yhteen juttuun mukaan, mutta siitä hieman myöhemmin lisää 😂

Ihanaa viikonloppua kaikille 😘

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivä jota odotan

19/01/2021

Viikon kuulumiset

30/01/2021