Blogi postaus

Viikon kuulumiset

Maanantaina heräsin pojan laittamaan kouluun, jonka jälkeen miehen kanssa haettiin prismalta ruokatilaus. Miehellä oli vasta iltavuoroon meno joten päätettiin ottaa vielä unet ennen kun lähtee. Pääsin miehen kyydillä salille, jossa tunnin verran treenasin fyssarin tekemään saliohjelmaa. Illasta sitten esivalmistelin seuraavan päivän ruokatilausta. Kuorin perunat valmiiksi ja lihapullataikinan kylmään tekeytymään. Maanantai meni melkeinpä muuten levon kannalta.

Tiistaina heräsin taas aamulla pojan kanssa. Pojan tehdessä aamuhommia aloin tekemään perunamuussia ja lihapullia. Ne kun sain valmiiksi otin päiväunet. Mies lähti taas iltavuoroon ja ilta meni melkeinpä sohvalla lepäilemässä.

Keskiviikona heräsin taas aamulla pojan kanssa. Kun sain pojan kouluun aloin itse nukkumaan. Miehellä vapaapäivä, mutta pidettiin päivä taas aikalailla levon kannalta.

Torstaina aamulla taas pojan kanssa ylös ja laittamaan hänet kouluun. Tosin mä makoilin vain sohvalla. Heräsin sitten klo 11.15 ja klo 12 fyssarille aika. Äkkiä siinä sitten jotain suuhun ja menoksi. Tehtiin tasapaino harjoituksia ja saliohjelmaan muutama uusi liike lisää. Lopuksi venyttely ja odottamaan taksia hakemaan. Kotona sitten päiväkahvit, jonka jälkeen Mikkeliin viemään mun äidille ja veljelle koira hoitoon. Samalla kävin isää katsomassa palvelutalossa. Oli ihana kohtaaminen monen kuukauden jälkeen. Isä oli virkeä ja vastaili. Kotia ajettiin sitten grillin kautta. Salitreeni meni siis hukkaan 😂 Loppu ilta sitten katsottiin miehen kanssa telkkaria ja ihmeteltiin miten outoa kun koira ei ole kotona.

Perjantain aamu. Mies lähti aamuvuoroon ja minä nousin pojan laittamaan kouluun ja samalla aloin tekemään tilaus lihapiirakoita, samalla oli kyllä kotiakin lihapiirakka tilaus mieheltä. Kun olin ne saanut valmiiksi, otin pienet unet väliin. Kun mies pääsi klo 14.45 töistä kävi hän hakemassa minut kotoa ja lähdettiin kylille asioille. Pojalle hakemaan suksia ja kaupassa käyntiä. Illalla sitten innostuin kun katsoin reissuun vaatteet siivoamaan vaatekaappia. Kaksi kassillista sieltä lähtikin pois. Loppu ilta telkkaria katseltiin ja vähän herkkuja syötiin.

Lauantai aamuna nousin viimeisenä klo 8.30. Pakkasin loput tavarat laukkuun ja syötiin tukeva aamupala. Klo 10 oli laukut ja perhe autossa ja lähdimme ajamaan kohti Vuokattia ja katinkultaan. Blackfriday tarjouksena ostettiin yhden yö kylpyläreissu. Ihana pieni irtiotto arjesta. Odotan jo, että pääsen porealtaaseen rentouttamaan muutamaa käden lihasta jotka kipeytyi salilla.

Mukavaa viikonloppua teille lukijoilleni ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikonloppu

23/01/2021