Blogi postaus

Perjantai ja kuulumiset

Olen nyt kolme viikkoa käynyt kuntosalilla, itsekseni kaksi kertaa viikossa ja fysioterapeutin kanssa kerran viikossa, jolloin salin lisäksi tehdään tasapainoharjoituksia. Oon aina tykännyt kuntosalilla käynnistä, nyt vaan monta vuotta ollut taukoa. Toiveena olisi saada lihaskuntoa paremmaksi ja tasapainoa paremmaksi. Tälläkin viikolla kerran kaatunut ja kerran meinasin kaatua ja nyrjäytin samalla nilkan. Vasen jalka kun aina välillä tekee tepposiaan ja sillon lentää nurin tai meinaa lentää. Huomenna taas aamulla menin tekemään saliohjelman minkä fyssari mulle laati.

Tällä viikolla kävin taas toteuttamassa mun unelmia ja oon satsannut nyt itseeni ja niihin mitä oon aina halunnut. Kävin laitattamassa geelilakkaukset kynsiin, en ottanut pidennyksiä kun sitten on hankala leipoa. Kävin tatuoijalla viimeistelemässä mun sydänkäyrän, alle tuli teksti ”second chance 09/2018” sitten ikuistin myös mieheni ja minun rakkauden tatuoinnilla jossa kaksi kyyhkyä ja niiden välissä sydän jossa hääpäivämäärä. Ensi viikolla myös aika ripsien pidennykseen. Oon miettinyt onko mulle iskenyt neljänkympin kriisi 😆 Nenään lävistys vielä pitäisi ottaa takaisin 😂

Tänään olin taas Kirpputori Ferialla leivonnaisia myymässä. En olisi uskonut, että kahden tunnin päästä kun ovet avattiin olin myynyt kaiken. Oli tällä viikolla mukava taas leipoa. Jotenkin sekin menee jo niin rutiinilla. Teen muutaman jutun ja sitten lepään. En jaksaisi muuten mitenkään jos leipoisin aamusta iltaan. Mä oon innokas kokeilemaan kaikkea uutta. Mies pyysi mua leipomaan lihapiirakoita, ja mähän tein niitä. Siitä sit idea myös niitä tehdä myyntiin. Ne on olleetkin suosittuja. Tänäänkin oli 21 lihapiirakkaa ennakkotilattuna. Viikonlopuksi on tilattu täytekakkuja sekä voileipäkakkuja. Ihana päästä niitä tekemään ❤️

Meinasin huomenna päästä helpolla ja meillä syödään pizzeriasta haettua pizzaa! Tästä ei kotiväki laita yhtään pahitteeksi. Sunnuntaina meen entisen työkaverin luokse kylään. Ihanaa nähdä vanhoja työkavereita. Osa jotka oli ennen sairastumista ystäviä eivät sitä enää ole. Yhteydenpito loppu siltä seisomalta. Miehellä viikonloppu vapaa ja taidamme yhdessä siivota ja nauttia myös nauttia ❤️ ja helpottaa kyllä kun mies on kotona ja kantaa puita sisään. Saa lämmitettyä kun alkoi taas nää kovat pakkaset. Mies tänäänkin oli tuonut kopan puita mutta ite jouduin lisää hakemaan. On meinaan tasapainon kanssa haastetta niiden kantaminen.

Kävin tässä joku aika sitten lääkärissä kun navan vieressä ollut nyt jonkin aikaa kananmunan kokoinen patti. Lääkäri epäili että on rasvapatti, mutta se on hyvä ultrata ja varmistaa. Noh, enhän mä ole saanut aikaiseksi sitä ultraääni aikaa tilata. Jotenkin vaan pelottaa jos se onkin jotain muuta. Kun tuntuu, että mun elämässä on vaan sairautta sairauden perään. Lapsesta saakka elänyt sairauksien kanssa ja aina tullut uusia. Kai mä otan maanantai aamuna itseäni niskasta kiinni ja soita… ehkä.

Ainiin tän viikon paras juttu oli kun äiti ja veli toi meidän koiran Roopen takaisin kotia. Oli mummolassa 5 päivää hoidossa. Oli kyllä niin outoa kun ei ollut kotona. Nyt vaan inhottavaa kun kovat pakkaset eikä voi pitkään ulkoilla. Täytyy sisälle riehuttaa sitä.

Oikein ihanaa viikonloppua teille lukijoille!

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kuulumiset

30/01/2021

Väsymys

09/02/2021