Blogi postaus

6 tunnin päikkärit

Uusi viikko alkoi joka aamu heräämällä klo 7 ja laittamaan poika kouluun. Maanantaina tai tiistaina en päässyt nukkumaan siksi aikaa kun poika koulussa, koska alku viikosta oli paljon eri menoja. Tsemppasin itseäni, että keskiviikkona poika on koulussa ja mies töissä niin käyn nukkumaan pojan lähdettyä kouluun. Ja niin mä teinkin. Kävin klo 8 nukkumaan ja ajattelin etten laita herätyskelloa päälle kun varmasti viimeistään puolilta päivin herään. No enpä herännytkään kuin vasta klo 14. Sopivasti heräsin ennen kuin mies ja poika tulee kotia! Tänään en sit kerennyt perjantaiksi paljoa leipomaan joten huomenna on paljon leipomista tiedossa. Ja varsinkin kun pääsen vasta klo 13 aikaan aloittamaan. Sillä aamulla meen kampaajalle pikakampaukseen ja sen jälkeen meikattavaksi. Jonka jälkeen on vaalimainos kuvaus! Jonka jälkeen on fyssarin kanssa salitreeni. Mä kun olen tänä vuonna kunnallisvaaliehdokkaana. Onneksi korona aikaan mainostaminen keskittyy suurimmaksi osaksi nettimaailmaan. En varmaan muuten jaksaisikaan kampanjoida. On todella mielenkiintoista olla vaaleissa mukana. Nähdä miten pärjää niissä. ☺️ on paljon asioita joita haluaisin parantaa tässä kunnossa.

Alkoi taas kovat pakkaset. Sopivasti alkoi myös miehellä vapaat ja saa kantaa puita sisälle. Puiden hakeminen liiteristä on työlästä koska tasapaino puukopan kanssa vaikeaa. Alku viikko pojan kanssa mennyt hyvin. Koulussa sujunut hyvin sekä kotona. Viikonloppuna oli pojalla kaveri yökylässä ja sitten su-ma välinen yön oli yliväsynyt eikä meinannut saada nukuttua. Maanantaina kävi koira kynsien leikkuussa sekä oli puhelin haastattelu mtv uutisiin ja tiistaina sit olikin joku vatsapöpö. Onneksi meni nopsaan ohi. Tässä ehkä nämä perheen kuulumiset.

Olen puhunut väsymyksestä paljon. Myös muistiongelmat ja hahmottamishäiriöt on mulla päivittäin läsnä. Tässä yksi päivä etsin saksia puoli päivää. Sanoin pojalle, että pitää silmät auki jos näkee saksia niin kerro. Poika menee ja avaa laatikon jossa sakset aina on ja tadaa siellähän ne oli. Vaikka olin itse monta kertaa katsonut sieltä en ollut hahmottanut niitä sieltä. Ja sit myös tavarat häviää hyvin usein. Ja sitten etsien aikani ja löydänkin tavaran aivan oudosta paikasta. Muistiongelma näkyy myös päivittäin kun toistan useamman kerran päivän aikana samoja asioita. Tähän jo perhe tottunut. Joskus poika mainitsee asiasta että oot jo monta kertaa sanonut asian. Äidin kanssa soittelen päivittäin vähintään kerran. Kertoo että puhelun aikana voi kertoa saman asian uudestaan, mutta hän ei enää siitä huomauta minulle. Muistiongelman takia mulla on muistilappuja melkein joka asiaan. Ja siltikään meinaa muistaa.

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Työviikko”

23/02/2021