Blogi postaus

”Työviikko”

Kävin viime viikolla torstaina pikakampauksessa ja sen jälkeen meikattavana. Koska oli vaalimainos kuvaus. Oli ihana päästä laittautumaan, sitä kun en juurikaan tee. Perjantaina sitten olikin perinteisesti Kirpputori Ferialla leivonnaisten myynti ja samalla tein Veikolle kirpparilöydön, ihanan Adidas paidan ja vain 3€! Vaalimainos kuvaan valitsin paidan jonka pari viikkoa sitten kirpparilta löysin, kierrätys kunniaan. Viikonloppu menikin sitten molempina aamuina klo 11-12 nukkuessa. Maanantaina kun sain pojan kouluun menin takaisin nukkumaan klo 8-14. No tänäänkin nukuin pojan saatua kouluun klo 11 saakka sohvalla. Ollut jotenkin alavireinen olo, tuntuu vain ettei mitään jaksaisi.

Mutta nyt on aloitettava ” työviikkoa” eli leipominen. Huomenna yritän aamusta jaksaa tehdä jo jotakin, muuten jää torstaiksi liian paljon tekemistä. Paljon kaikkea olen suunnitellut tekeväni, katsotaan lyheneekö lista, niinkuin kävi viime viikolla. Toivon että saisin mahdollisimman paljon tehtyä, koska seuraavalla viikolla lomailen ja en mene myymään.

Loma! Koko perheen yhteinen loma! Toisaalta ihanaa, toisaalta hirvittää saanko levättyä niin paljon kun tartteisi. Ja haluaisin tietysti olla perheen kanssa mahdollisimman paljon. Loma me vietetään Levillä. Meillä on siellä mökki, jotta saadaan erakoitua mökkihöperöiksi. Levillä nyt etelä-Suomesta tulleiden takia koronaa. Me meinattiin paljon liikkua ulkona, laavulla paistamassa makkaraa. Ja muutaman kerran vain käydä kaupassa täydentämässä jääkaappia. Tehdä ruuat itse mökissä. Meidän koira lähtee mukaan, pääsee näkemään poroja 😃 ja pääsee paljon liikkumaan ulkona. Ei olisi enää montaa päivää kun lähdetään ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Perhe lomalla!

28/02/2021