Blogi postaus

Perhe lomalla!

Perjantaina tuli poika koulusta ja mies töistä ja heillä alkoi loma! Pari päivää eli viikonlopun ajan se on mukavaa, sen jälkeen huomaa että ollaan jo tarpeeksi kauan oltu saman katon alla 24/7. Mutta toisaalta ihanaa kun mies on kotona, hän nousee pojan kanssa aamulla ylös ja mä saan nukkua väsymyksiä pois. Tänään sitten menin klo 15.30 alakerran huoneen puusohvalle koiran viereen ja 1,5h siinä vierähti nukkuessa.

Keskiviikkona kävin ultrassa ja se patti on koteloitunut rasvapatti. Huomenna lääkäri soittaa poistetaanko se kun on inhottavassa kohdassa, juuri housunkauluksen kohdassa.

Perjantaina olin Kirpputori Ferialla myymässä leivonnaisia. Tutut ja uudet asiakkaat taas löysivät ostoksille. Oli ihana saada jutella asiakkaiden kanssa. Hiljaisena hetkenä kävin kiertelemässä ja tein itselle löydön. Ihanan paidan hintaan 1,65€. Pojalla muutamat Niken housut löytyi myös. Ilta menikin sitten pojan kanssa kahdestaan kotona.

Lauantaina koiralla oli pop up kuvaus kaupungilla puistossa. Maalaistollo kaupungissa. Mutta kaippa niistä kuvista tuli hyvät. Niitä viedä odotetaan sähköpostiin. Aamupäivä leikitettiin pojan kanssa koiraa ja sitten oli kaupungilla niin illalla meillä oli väsynyt koira 😂

Tänään sitten ollut lakanoiden pesua, pakkaamista. Koira ollut ihmeissään kun hänen leluja ja tavaroita on pakattu. Laukkuja joka puolella. Aamulla lähdemme klo 6 ajamaan pohjoista kohti koko perhe. Matkalla pysähdytään Siilinjärvelle aamupalalle, jotta jaksaa pitkän matkan ennen kun pysähdytään jonnekin syömään. Mökillä ollaan illalla vasta klo 18-19 aikaan. Pitää matkan varrella käydä kaupassa tekemässä viikon ruoka ostokset, ettei tarvii montaa kertaa kaupassa käydä. Kun yritetään välttää turhia kontakteja. Liikutaan luonnossa ja nautitaan. Koiralle pitää ettiä poro, kun ei oo livenä koskaan nähnyt 😃 viikko lomalla, mä oon jo miettinyt milloin lepään ja otan aina päikkäreitä mökillä Roopen kanssa. Ainut aktiviteetti minkä oon itelle järjestänyt on uudet geelilakkaukset kynsiin ❤️

Katsotaan viikon päästä kuinka levänneenä tulen kotia 😂

P.s kuvassa ollaan koiran kanssa päiväunilla lauantaina

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Työviikko”

23/02/2021

Lomaterveiset

03/03/2021