Blogi postaus

Suuntana koti

Loma loppui ja ajellaan kotia kohti. Mukava viikko takana. Ainoastaan harmittaa keskiviikko ja torstai päivät kun väsymyksen takia nukuin toisena päivänä klo 14 saakka ja toisena klo 12. Tästä sainkin ”sanomista” eli ”olisi sitä voinut jäädä kotia nukkumaan, kiva täältä on vaan pojan kanssa kahdestaan touhuilla” nää on aina niitä kun poden todella huonoa omatuntoa kun en jaksa. Siis todella huonoa! Harmittaa itseä kovasti ja harmittaa myös muiden takia kun en jaksa. Jäi käymättä laavulla makkaranpaistossa kun en jaksanut.

Koiralla oli mukavaa kun pääsi kahtena iltana koirapuistoon. Keskiviikkona siellä oli muutama koira ja Roopehan ei tykännyt yhtään. Hän olisi halunnut vain rauhassa olla ja juosta. Koira jos tuli hänen luokseen oli heti pyrkimässä mamman syliin, siitä onkin mun reisissä mustelmia ja naarmuja muistona. Torstai iltana ei sitten ollut ketään puistossa ja Roope sai juosta frisbeen perässä. Ootellaan nyt että saadaan kotiakin koirapuisto viimein ja Roope tottuisi muihin koiriin enempi.

Torstaina käytiin husky tarjalla. Käydään aina huskeja katsomassa, ne on meidän sydäntä lähellä. Meillä oli itselläkin husky, mutta hänestä jouduttiin luopumaan 2018 syksyllä. Tämä Kittilässä oleva All Huskies tarha on aivan ihana! Pariskunta joka sitä pitää hoitaa ja pitää koirista hyvää huolta. Koirilla on isot tarhat, jokainen koira tule toimeen toisten kanssa. Tarhat ovat siistejä eikä siellä haise p*aska, niin kuin monissa tarhoissa valitettavasti näin on. Tähän tarhaan maksoin mielellään 45€ perhelipun, johon kuului kodassa vielä kahvi/mehu ja pullaviipale. Jos joku tarha niin tämä ansaitsee palkinnon ja kaikki kehut! Suosittelen jokaista käymään jos siellä suunnalla lomailee.

Ei olla vielä edes puoli matkassa ja klo on 14.14 tätä kirjoittaessa. Eli menee pitkälle iltaan/yöhön kun ollaan kotona. Ei pidetä kiirettä sillä huomenna on aikaa toipua reissusta ennen kuin maanantaina alkaa pojalla koulu ja miehellä työt. Sitä jo vähän odotankin että saan ”omaa-aikaa” eli toisin sanoen nukkua. Maanantaina mulla on ripsihuolto jonka jälkeen tuun kotia ja otan koiran kainaloon käyn nukkumaan! Tässä jo suunnittelin ensi perjantain leipomuksia mitä teen. Muutamat tilaukset jo tullut ☺️

Ollaan viimeiset puoli tuntia Kemin jälkeen ajettu 10km/h. Tarkoitus oli mennä hakemaan take away kahvit, mutta saa nähdä millon päästään tästä ruuhkasumusta pois. Välillä ollut joku auto penkassa mutta ei vielä muuta ole nähty ja tää liikenne seisoo/hitaillee huolella. Ehkä me joskus päästään ne kahvit hakemaan? Ehkä me joskus ollaan kotona? Vessaankin pitäisi päästä pikku hiljaa 😂 koiraa pitäisi kohta ulkoiluttaa ja mun vasenta jalkaa, se kun ei tykkää pitkiä matkoja istua autossa. Ainiin, poika säästi synttärilahja rahojaan ja koko matkan ottanut mistä saisi pelin jota hän on odottanut saavansa. Vihdoin tänään Rovaniemen prismasta se löytyi. Ja nyt on onnellinen poika, mutta harmi tuli kun tänään ei kerkee sitä pelamaan kun ollaan niin myöhään kotona.

Vaaleista sen verran. Olen ekaa kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa. Ja tadaa! Vaalit siirtyy kesäkuulle, ehkä vielä mun tuurilla syksyllä? Mä jo niin innokkaasti odotin kuinka monta ääntä saan. Saanko enempää kuin oman ääneni 😂

Seuraava päivitys tuleekin sitten jos joskus päästään kotia asti. Kovasti ainakin yritetään suuntana koti täällä mennä! 😀

Ja vielä pitää sanoa että tänään mua pyydettiin kummiksi tässä kuussa syntyvälle pojalle. Kolmas kummilapsi ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lomaterveiset

03/03/2021

Naistenpäivä

09/03/2021