Blogi postaus

Arkea, arkea

Viikonloppu oli ja meni. Jo ihan tavaksi muodostunut sunnuntai maanantain välinen yö, että poika ei saa nukuttua. Ollaan kyselty mistä voisi johtu, onko koulussa jotain jne. Mutta ei kuulemma mikään vaivaa. Ensi maanantaina on koululääkäri varattuna ADHD- lääkkeen vaihdon tiimoilta, samalla otan puheeksi tämän. Vaikuttaa koko perheeseen nää unettomat yöt. Ite olenkin sitten nukkunut ne ajat kun poika on koulussa. Eli maanantaina klo 8-14 ja tänään 8-13.

Mä tein sunnuntaina jopa ruoka! Makaroonilaatikko ja sitä syödään vielä tänään. Eli ei eineksiä tällä viikolla joka päivä. Huomenna ajattelin tehdä lihapullavuokaa. Sitä syödäänkin sitten pari päivää. En siis tunne tältä osin huonoa omaatuntoa tältä osin tällä viikolla. Niin ja siivosin myös! Tosin vain alakerran, vielä olisi yläkerta jäljellä! Pikkuhiljaa pitää alkaa suunnata ajatukset kohti perjantaita ja sinne leipomista. Tässä jo tänään suunnittelin mitä teen ja huomenna alan pikku hiljaa tekemään, eka pitää vaan tarvikkeet hakea. ☺️

Vaan en tiedä, joka päivä ahdistunut olo. Moni asia painaa mieltä. Yhteen kun saa ratkaisun on jo toinen oven takana. Eikö helpota sekään kun mies painaa töitä vähillä unilla. Toivon todella että ensi yönä hän saa nukkua. Nytkin ahdistaa miten järjestän pojan viennin maanantaina lääkärille 4km päähän. Taksin kanssa kun ei voi ajella ihan miten sattuu. Ärsyttää aina miettiä näitä kyyti kuvioita. Mutta ymmärrän kyllä senkin etten voi itse ajaa olisin valtava riski liikenteessä.

Huomenna tulee Perhetyöntekijä käymään, saadaan keskustella viime aikaisista ongelmista. Ja saadaan tukea vanhemmuutteen. Varsinkin tämä arjen pyörittäminen, erityislapsen kanssa, oma sairauteni ja jaksaminen sekä miehen vuorotyö on aika kuormittavaa. Koen paljon väsymystä myös siitä. Se että välillä joudun olemaan se vetovastuussa oleva vanhempi kun mies on iltavuorossa tai viikonloppuna töissä. Jos saisin itse valita mun päivä alkaisi vasta klo 12-14 välillä ja illalla nukkumaan klo 22-23. Eli aika paljon vaatii mun pää unta. Tätä kirjoittaessa ja monta kertaa taukoa sen kirjottamisessa pidettyä. Huomenna siis tulee Perhetyöntekijä. Hän tulee vasta klo 16.30 niin meillä silloin ruoka, ja hän syö meidän kanssa. Mies sanoi jälkkäriksi tekevän vohveleita. Voi olla että se olen minä joka tekee 😂

Koiran kanssa kävin lenkkeilemässä. Nyt kun kelit hyvät on taas ihana käydä ulkoilemassa koiran kanssa. Odotan jo torstaita, että pääsen fyssarin kanssa kuntosalille. Väsymyksen takia on jäänyt sekin viime aikoina heikolle. Jospa nyt saisin taas uutta virtaa 💪🏻

Jännityksellä odotan jo ensi viikon kirurgianpolin aikaa. Toimenpidearvio, on se kumma jos en saa nyt apua tuohon kainaloon. Ei oo hirveen kivaa kun mätää p*askaa tulee sieltä joka päivä. Auki vain ja kainalo tyhjäksi. Vielä myös Tk:lta odotan navan viereistä patin poistoa. Eniten kyllä jännittää kainalon avaus ja miten saan ompeleet pysymään 🙈

Hyvää viikkoa teille kaikille ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nukkumista

13/03/2021