Blogi postaus

Fiilikset

Tänään sit se tuli! Nimittäin aika leikkaukseen, joka onkin jo 4.5. Olin niin varautunut sen olevan vasta puolen kuun paikkeilla. Olin varannut juuri siihen Vapun jälkeiselle viikolle kaikki ajat esim jalkahoitoon jne. Nyt ne kaikki pitää peruuttaa. Tänä vuonna jää äitienpäivä kakut tekemättä. Että mua ärsyttää kun joutuu peruuttamaan asioita, mutta pakko se on että saa tän ärsyttävän vaivan pois. Onneksi miehellä en leikkauspäivänä aamuvuoro ja seuraava päivä vapaa, ettei tarvitse miettiä pojan olemusta yksin. Pelottaa ja hirvittää jo miten huonovointinen sitä taas on nukutuksen jälkeen. Ja kun leikkauspäivänä pitää olla ravinnotta ja leikkaus vasta klo 14. Voi olla että päätä alkaa jossain vaiheessa särkemään. Tää leikkaus pysäyttää mut ja saan miettiä miten paljon jaksan tehdä ja opetella myös sanomaan ei. Tää tauko tekee vain hyvää. Yhdestä oravanpyörästä kun pääsisin, pelkään että kohta olen toisessa. Myyntipäivää Kirpputori Ferialla en kyllä luovu. Torikahvila pyysi myös minulta muutamia leivonnaisia kerran tai kaksi viikossa. Ne lupasin tehdä. Siihen lisäksi kesällä tulee varmasti rippijuhliin jne leipomista. Täytyy tarkkaan miettiä mihin pystyn ja jaksan. Osaankohan mä olla muutaman viikon tekemättä mitään 😂 tulee varmaan ohjelmat katsottua monta kertaa läpi 😃

Joo, mutta tästä viikosta. Maanantaina alkoi taas sille kun koulusta tuli pojan käyttäytymisestä palautetta, taisi tulla myös joku muukin päivä ja vielä tänään oli sitten ollut kahden kaverin kanssa reksin puhuttelussa. Eilen saatiin sitten lupa lisätä pojalle vanhan lääkkeen annostusta. Nyt menee sitten kaksi ADHD lääkettä. Jospa ne auttaisi kohta ja saataisiin se ”entinen” poika takaisin. Nykyinen on niin välinpitämätön, ylimielinen ja ärsyttävä. Perhetyöntekijä kävi eilen meillä ja hänkin huomasi eron. Entinen kiltti ihana poika on muuttunut ihan täysin. Välillä tuntuu että voisin heittää hanskat tiskiin ja tää on tässä, enempään en pysty. Mutta aina sitä jostain kokoaa itsensä ja on valmiina kohti uusia pettymyksiä. Tänään olen ylpeä kuitenkin pojasta kun sai yhteiskuntaopin kokeesta 9+ ja musiikin tunnilla ollut aktiivinen ☺️

Tällä viikolla oli myös minulla toimintaterapiaa. Hänen kanssaan suunnitellaan tavoitteita. Tehdään viikko lukujärjestystä mulle. Josta voin hahmottaa miten paljon voin tehdä, että jää aikaa myös levolle. Onneksi toimintaterapiaa voidaan leikkauksesta huolimatta jatkaa. Fysioterapia jää kyllä hetkeksi tauolle.

Alku viikko meneekin Vappu

Keskiviikko ja torstai menikin sitten melkeinpä leipoessa. Tänään aamulla piti leipoa pullat, mutta hupsista nukuin pommiin 🙈 uni vei voiton tällä kertaa. Onneksi niitä ei ollut kukaan ennakkotilannut. Oli mukana päivä Kirpputori Ferialla. Näin tuttuja ja uusia ihmisiä. Tein kirppari löytäjä. Aivan ihanat lyhytvartiset kumpparit ihanilla kuvioilla vain 4€! Ei varmaan montaa kertaa ole ollut niin ettenkö olisi tehnyt mitään löytyjä. Oli ihana tulla kotia tänään kun mies oli tehnyt poronkäristys. Saatiin jouluna lahjaksi sitä ja poika toivoi sitä nyt ruuaksi. Ai, että se oli hyvää 😋 mies oli myös siivonnut keittiönkaappeja. Joka minun on pitänyt tehdä, mutta en ole jaksanut. Vapaapäivänsä käyttänyt hyvin. Mies on viikonloppuna iltavuoroissa. Sunnuntaina olisi pari täytekakkua tehtävä ja vietävä ja sitten iltapäivällä lähdetään pojan kanssa kylään katsomaan minun tulevaa kummipoikaa.

Alku viikko meneekin labrassa ja röntgenissä. Ja sitten pitäisi alkaa valmistautumaan vappuleivonnaisiin. Munkkeja saakin aika monta paistaa. Täytyy jo alkaa miettiä mitä kaikkea sitä tekee myyntiin. Ja kun sitten en hetkeen pääse myymään. Tulee olemaan outo ja varmaan myös ahdistavaa kun ei ole sitä tuttua arkirytmiä.

Näinhän tunnelmiin ja kuviin. Hyvää viikonloppua 🌺

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kevät ☀️

19/04/2021

Vappuviikko

28/04/2021