Blogi postaus

Vappuviikko

Vappuviikko alkoi maanantaina nukkuen, en jaksanut aamulla katsoa pojan perään kun teki kouluun lähtöä ja niinpä sitten ei ollut aamulääkkeitään ottanut. Ja koulussa sitten ilman mitään syytä heittänyt isolla kivellä toista oppilasta jalkaan. Luojan kiitos ei sattunut pahempaa jalalle. Arvaatte varmaan että mulla kierrokset kävi nollasta sataan kun tuollaista mennyt tekemään. Kotona sitten mennyt hyvin pojalla. Ehkä kutkuttaa, että pelikielto loppuu jos loppu viikko menee hyvin. Ja saa ”kakka”naamarin kaupasta perjantaiksi kouluun kun naamiaiset on. Tiistaina sitten nousin pojan kanssa aamulla ja katsoin perään, että tulee kaikki tehtyä. Sitten mulla olikin aika labraan ja kuvantaminen. Sieltä palatessa leivoin, koska illalla asemanparkissa on Reko, johon lähituottaja tuo tuotteitaan ja minä. Ihmiset ennakkotilaa ja tulee sieltä noutamaan. Itse ostan sieltä aina jauhelihaa, kananmunia sekä marjoja/vihanneksia. Sen jälkeen käytiin hakemassa mun Facebook kirpparilta ostetut jutut. Pojalle Jaffa verhokappa. Isälle Muumipappa mukin, jonka vien isälle palvelutaloon. Sekä pari peliä pojalle. Jotka saa olla kannustimena. Illalla katsottiin aika myöhään miehen kanssa telkkaria. Oli vain niin ihanaa olla yhdessä sohvalla eikä tarvinnut ajatella mitään. Mikä parasta, poika nukkuu nyt yönsä taas hyvin. Tänään mä aloin sit jo aamulla leipomaan pikku hiljaa, ettei huomenna ole niin paljoa leipomista. Aamulla leivon paikalliseen torikahvilaan mokkapaloja ja kinkkupiirakkaa. Sen jälkeen sitten meen käymään prismalla tekemässä vielä ostoksia leivonnaisia varten. No joo, tänään luulin ettei kaupassa tarvitse käydä mutta kas kummaa huomenna poika saa viedä kouluun herkkuja 3€ edestä. Joten ei muuta kuin kauppaan kun mies pääse töistä. Samalla tosin vien ystävälle sen pojan uuden verhokapan lyhennettäväksi, kun se olikin aivan liian suuri. Onneksi on näitä ihania ihmisiä jotka auttaa. Sillä mulla on peukalo keskellä kämmentä näissä jutuissa.

Eilen haettiin pojalle ja miehelle ilmapallot Pieksämäen Nallukasta. Samalla sitten poika halusi sieltä rubikin kuution. Hän jaksoikin sitä koko illan ratkaista ja aamulla vielä jatkoi ☺️ olikin hyvä ostos meidän ADHD:lle.

Tänään tuli terveyskeskuksesta puhelu ja navan vieressä oleva rasvapatti poistetaan 25.5. Eli koko kuukausi operaatiota täynnä. Saan sitten huilata ja levätä oikein urakalla. Jaksaa sitten kesällä taas perjantaisin olla leivonnaisia myymässä plus kesän juhliin leivottavat.

Huomenna olisi suolaisia leivottava myyntiin. Ja Perhetyöntekijä tulee myös käymään. Viimeksi kun hän kävi. Istuivat muut keittiöpöydän ääressä ja minä leivoin ja olin palaverissa mukana. Huomenna menee myös niin. Viimeinen hänen käyntinsä. Meinattiin jatkoa lisää hakea, kun pojan asiat eivät ole vielä kunnossa. Saataisiin tukea tähän arkeen.

To-pe välisenä yönä olisi noin 250-300kpl munkkia. Tilauksia on tullut n. 230kpl. Menee siis se yö valvoessa. Mutta sen jälkeen onkin pitkä tauko leipomisessa. Eli kyllä sitä yhden yön jaksaa. Haikee olo kun perjantaina oon viimeisen kerran ennen kesää myymässä. Vierutusoireita varmaan tulee 😃 Lauantain aamuna pitäisi leipoa vähän lisää munkkeja ja vien samalla isälle munkkeja ja jotain muita herkkuja. Ihanaa päästä käymään siellä. Poika ei halua lähteä mukaan. Haluaa jättää sen muiston papasta kun pappa vielä leikki ja oli ”läsnä”. Ja se on ihan ymmärrettävää. Mä nautin kun saan mennä isän luokse. Istutin kukan isälle. Iso valokuvakehys jossa yhdeksälle kuvalle paikka. Sitten ehkä sunnuntaina meen kummipoikaa katsomaan. Saan lähteä sinnekin yksin. Ennen leikkausta tehtävä kaikki mitä pitäisi tehdä. Kun sitten hetkeen pääse minnekään.

Tänään en tee kyllä enää paljoa mitään. Leipomiset on tältä päivältä leivottu. Taidan kaupunki reissun jälkeen lähteä koiran kanssa pidemmän lenkin tehdä 🥰

Ihanaa vappua kaikille! 🎈🎈

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fiilikset

23/04/2021