Blogi postaus

Syntymäpäivä

Tänään on syntymäpäivä, tuli taas yksi vuosi lisää ikää, eli 34 vuotta on tullut taivallettua matkaa täällä. Ja saan olla kiitollinen niistä jokaisesta vuodesta ja jokaisesta päivästä mitä täällä olen saanut olla. Isälle silloin 34 vuotta sitten oli suuri asia tyttärensä on syntynyt puolustusvoimien lippupäivänä. Onhan se aina ollut hienoa kun syntymäpäivänä liputetaan. Mieheltä ja pojalta sain lahjaksi alppiruusun ja ystävältä myös. Nyt mulla on niitä jo kolme! Mun pieni ihana alppiruusu-tarha 🌸 Itselleni lahjaksi kävin ottamassa uudet geelilakkaukset kynsiin. 💅

Tänään olen aamun ja aamupäivän leiponut. Ylioppilasjuhliin kakkuja. Aikaisemmin tein jo pienen synttärikakun jota jo eilen syötiin. Koska tänään ei oltaisiin keretty. Poika kun tuli klo 13 kotia lähdimme heti ajamaan Katinkultaan viikonlopuksi. Tällä kertaa myös koira lähti mukaan. Tänään käydään illalla syömässä ravintolassa syntymäpäivän kunniaksi ja myös pojan kunniaksi kun suoritti neljännen luokan hienosti. Todistusten jako olisi ollut huomenna, mutta posti tuo ensi viikolla todistuksen. Miehen loma on vasta heinäkuun puolessa välissä ja silloin olisi tarkoitus lähteä kiertämään Lappiin. Ollaan aina muutamia öitä Levillä, Kilpisjärvellä, Rukalla. Koira jää silloin mummolaan hoitoon ihan sen takia ettei tarvii pitkiä matkoja matkustaa ja minäkin jaksan paremmin kun ei kokoajan tarvitse sitä miettiä ja lenkittää. Muutenkin kesän meinaan aika rauhallisesti ottaa. En ota liikaa leivonnaistilauksia, ja en varmaan voikaan 17.6 on nyt ehkä se leikkaus, anestesialääkäri haluaa vielä mut nähdä 9.6 että uskaltaako minua nukuttaa. Alkoi itseänikin hirvittää, jos leikkauksen aikana saan aivoinfarktin ja entäpä sitten onko niin hyvä tuuria että kävelenkö sen jälkeen. Nää on aika isoja asioita ja ne pyörii lähes päivittäin mielessä. Tai entä jos en herääkään toimenpiteen jälkeen. Riskit on ilmeisesti todella suuret. 11.6 meinasin kuitenkin mennä Kirpputori Ferialla leivonnaisia myymään. Ihan outoa kun ole kuukauteen käynyt. Toivottavasti tutut ja uudet asiakkaat tulee ☺️ Ainiin olihan mulle 1,5 viikkoa sitten se navan vierestä rasvapatin poisto. Nyt sekin on onneksi takana päin.

Maanantaina meen Mikkeliin katsomaan isää palvelutaloon ja samalla nään tietysti äidin ja veljen. Teen täytekakun, koska isällä ja äidillä on silloin 41 vuotis hääpäivä. Äidille olen ostanut Karjalanneito amppelin, koska ennen isä joka kesä sen äidille osti. Isälle vien pakkaseen leivonnaisia, että saa herkutella välillä. Harmittaa kun ei pääse useammin katsomaan 😢

Vaalitkin lähestyy, varmistin itselleni yhden äänen ja kävin äänestämässä eilen. Maanantaina puolueen kanssa mennään torille, jotta ihmiset pääsee juttelemaan ehdokkaiden kanssa. Jaetaan ruusuja 🌸 Itse olen siellä klo 9-11 ja sen jälkeen lähden kotia leipomaan Mikkeliin viemiset. 13.6 on vaalipäivä ja ollaan puolueen kanssa porukalla vaalivalvojaisissa. Ihan mukavaa ja vaihtelua arkeen. Jospa sieltä jokunen ääni myös tulisi ☺️

Ja muistakaahan katsoa 14.6 alkaen telkkarista neloselta tankkaustarinoita ma-to klo 20.30, ja saattaa näkyä tuttuja 😂

Nyt voi sanoa että kesä alkoi, levätään, nautitaan ja ollaan läheisten kanssa ❤️ Paljon onnea huomenna valmistuville ja ylioppilaille! 🌸

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

CommentsVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sairaalareissu

22/05/2021

Leikkaus

10/06/2021