Blogi postaus

Jännitystä

Ensimmäinen jännityksen aihe ohi, nimittäin kunnallisvaalit. Oma tavoite oli saada 10 ääntä, mutta sainkin 17. Ensimmäinen kerta mukana ja oli todella mielenkiintoinen matka. Jos olisin ollut työelämässä en välttämättä olisi lähtenyt mukaan. Nyt sairastumisen jälkeen on ollut mukava kokeilla kaikkea uutta. Tämäkin kokemus on ollut matka ”uudessa elämässä”. Nyt vielä jännitetään saanko lautakunta-paikkaa. Itsellä toiveena perusturva. Se olisi aiheena mikä kiinnostaa ja ammattini lähihoitajan työn kautta mielenkiintoinen. Katsotaan miten ne paikat tulee jaetuiksi. Kiitos vielä kaikille, jotka minua äänestitte. Vaalivalvojaiset pidettiin eilen puolueen kanssa. Oli mukava päästä ”ihmisten ilmoille”. Ottaa muutama lonkero, syödä pizzaa ja jännittää tuloksia. Kerrankin mulla oli joku oma juttu mihin pääsin. Leivonnaisten lisäksi, joita kävin perjantaina taas myymässä Kirpputori Ferialla. Uusia asiakkaita kävi ja vanhoja vakioasiakkaita. Oli kyllä mukavaa. Harmi vain että seuraavan kerran on vasta elokuussa. Mutta pakko toipua leikkauksesta ja viettää perheen kanssa lomaa.

Maanantainakäytiin pyörähtämässä Kuopion Matkuksessa. Ikeasta ostamassa uudet tyynyt ja vähän muutakin. Käytiin Raxissa syömässä ja sen jälkeen juotiin kahvit. Pieni irtiotto arjesta, ja mukavaa oli. Mä tosin nukuin menomatkan 🙈 vaalit vissiin uuvutti. Tänään sitten vähän kodin siivousta pikku hiljaa. Nyt on jo yläkerta ja alakerta imuroitu ja kohta sitten mopin varteen kiinni. Ulkona olisin halunnut olla aurinkotuolissa ottamassa aurinkoa, mutta sain miljoona itikkaa kaveriksi niin piti tulla sisälle. Illalla sitten saunottiin.

Tiistai aamuna lähdin Mikkeliin isää katsomaan. Samalla näin veljeä ja äitiä. Noin kolme tuntia tuli isän luona oltua. Viimeiseksi sain syöttää isälle ruuan. Aikaahan se vie ja jos asuisin lähempänä auttaisin hoitajien työtä ja kävisin syöttämässä isän vaikka joka päivä. Kotia tulin sitten kaupan kautta. Tänään vielä pitäisi kaksi peltiä mokkapaloja tehdä huomiseksi torikahvila Mailuskaan. Ja aamulla yksi voileipäkakku. Ja jos siivoilisi huomenna ettei miehen tarvitse heti olla siivoamassa. Olisin halunnut uimassa käydä, kun leikkauksen jälkeen ei pääse uimaan. Mutta oon niin vilukissa, etten vielä uskalla järveen mennä. Jotenkin sitä vaan yrittää olla miettimättä torstaita mutta kokoajan sitä alitajunnassa sitä miettii. Kauhulla odotan kuitenkin ja jännittyneenä. Se että leikkaus menee hyvin, mutta se jälkikomplikaatiot mistä lääkäri puhui, eli tulehdus. Sitä jännitän ettei tule. Ja se miten kipeä sitä on leikkauksen jälkeen, miten huonovointinen sitä on. Ja miten mä pärjään kotona 😃 no onneks mulla on hoitaja kotona. Ja voi niitä osaston hoitajia, painan soittokelloa hyvin usein 😂 sääliksi jo käy niitä! Toisaalta odotan sitä että kotona mun ei tarvii mitään tehdä ja saan katsoa vain ohjelmia. Toisaalta sekin pidemmän päälle käy tylsäksi. Mutta rupean sitten kun sen verran kun olen toipunut niin käymään kaupungilla. Teen kirpputori kierroksia, käyn torilla kahvilla. Nautin elämästä. Nautin siitä ettei mun tarvii tehdä mitään. Mutta osaanko? 🤔

Seuraava blogi tulee kun olen toivottavasti selvinnyt leikkauksesta. ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leikkaus

10/06/2021

Leikkaus takana

22/06/2021