Blogi postaus

Kesä”loma”

Meillä alkoi loma! Eli toisin sanoen mies aloitti vihdoin ja viimein 3 viikon loman. Saadaan nyt nauttia 3 viikkoa perheen kanssa aikaa. Viikon päästä lähdemme Rukalle mökille viikoksi. Naapuri mökissä on miehen sisko perheineen. On sitten pojallakin kaveria kun serkut vieressä ja melkein samanikäisiä kaikki.

Kävin eilen Mikkelin keskussairaalassa kirurgianpolilla leikkauksen jälkikontrollissa. Lääkäri kertoi kaiken olevan hyvin. Vaikka matkan varrella olikin kaikkea. Haava voi jo niin hyvin, että enää riittää pelkkä suihkuttelu ja taitos suojaamaan. Enää kun vaan iho paranisi alueelta kun ärtynyt kaikista teipeistä, mutta eiköhän se ennen joulua ole kunnossa. Eniten on harmittanut kun ei ole päässyt uimaan, varsinkin kun nämä kelit olisi olleet sille niin loisteliaat. En pääse lomareissullakaan, mutta mulle riittää se kun pääsee kotoa pois mökkeilemään. Roope menee viikoksi mummolaan hoitoon kun mökkiin ei saa koiria ottaa.

Helteet onneksi väistyy kesän ”normi” lämpötiloiksi. On ollut todella uuvuttaa tää kuumuus, mitään ei ole jaksanut tehdä ja sydänkin välillä käynyt kierroksilla. Oon paljon nukkunut ja levännyt. Voi sanoa että melkein viimeiset pari viikkoa oon sängyllä ja sohvalla viettänyt aikaa. Mitä nyt pakolliset menot käynyt kuten haavanhoidossa, verikokeessa ja niin sain maanantaina toisen koronarokotteen. Kotona vain pakolliset siivoukset tehnyt ja pihalla kukkien kastellut. Täytyy sanoa, että jos työelämässä olisin vielä niin varmasti olisin uupunut töihin ja pillit päällä olisivat sairaalaan vieneet ja olisin sairauslomalla ollut. En olisi voinut omaa terveyttä kuvitella näillä helteillä työntekoon. Nyt sitä ymmärtää miksi ei enää työelämässä ole. Ja leipominen siirtyy mulla harrastuksen puolelle. Ei enää niin paljoa kuin ennen etten uuvata itseeni liikaa. Tulevalla viikolla käyn Kirpputori Ferialla torstaina myymässä leivonnaisia. Ja niitäkin teen maltillisen määrän, ja en enää joka viikko. Vaan 1-2 kertaa kuukaudessa ja lisäksi ne satunnaiset kakkutilaukset otan. Nyt viikonloppuna on muutama kakku tilattuna. On ihanaa päästä niitä pitkästä aikaa tekemään. Ja varsinkin nyt kun voi käyttää tuoreita mansikoita ja vadelmia.

Kävin joku aika sitten Mikkelissä isää katsomassa. Oli niin virkeä että jaksoi olla hereillä 2 tuntia mitä äidin kanssa siellä oltiin. Nyt sitten jo mietin millon taas pääsisin katsomaan isää. Pitää leipoa isälle taas pakkaseen herkkuja. Ja tehdä mansikka-raparperisoppaa. Se on isän lempi marjakeittoa. Isä tykkää marjakeitoista aivan älyttömän paljon.

Tässä juuri tuli vastaan Facebookissa aivoinfarkti-ryhmässä kun oli mies saanut uuden aivoinfarktin ja edellisestä aikaa pari vuotta. Tätä oon omalle kohdalle pelännyt koska tulee uusi vai tuleeko. Jotenkin nää aina saa mut pelkään uudelleen. Hetken tää ei ole mielessä, mutta kun taas näkee ja lukee näitä niin pelko iskee väkisin. Pitää vaan 🙏🏻 rukoilla ja toivoa että mun kohdalla ei ole kuin se yksi.

Ensi viikolla pitkästä aikaa kampaajalle. En ole käynyt varmaan 2 kuukauteen. Naapurin tyttö on Varkaudessa kampaajana ja menen hänen luokseen. Annan vapaat kädet toteuttaa mitä haluaa tähän mun harakanpesään.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille ❤️

Kirjoittaja

sannamaarit.huotari@aivosumussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Epätoivoa

06/07/2021

Lomaviikko

30/07/2021